Google+


Blue Eco Flowchamp NIEUW OP DE MARKT !!!!!!!!!

Advertenties van koi dealers en andere bedrijven

Blue Eco Flowchamp NIEUW OP DE MARKT !!!!!!!!!

Berichtdoor aquafactory » Zo 07 Jan 2018 16:14

De Flowchamp pompkop
De flowchamp is ontwikkeld voor die situaties waar een grote flow belangrijker is dan opvoerhoogte tegen een minimaal energieverbruik.
http://www.aquafactory.nl/pompen_blue-eco-pomp/
Afbeelding
Deze pompen worden wereldwijd gebruikt als vijver en zwembad pomp. De Flowchamp is evenals indertijd de Blue-Eco ontwikkeld door Estrad BV. Deze pompkop met dubbele waaiers wordt rechtstreeks en via een dealernetwerk in de markt gezet.

De flowchamp is ontwikkeld voor die situaties waar een grote flow belangrijker is dan opvoerhoogte tegen een minimaal energieverbruik.
http://www.aquafactory.nl/pompen_blue-eco-pomp/
De Flowchamp pompkop is de laatste ontwikkeling van Estrad BV die ook aan de wieg gestaan heeft van de Blue-Eco pompen

Geheel in eigen huis is er ten behoeve van de gehele Blue-Eco range een nieuwe hoog efficiente pompkop door Estrad BV ontwikkeld. De Flowchamp pompkop is voor die situaties waar grotere circulatie van water, met minder opvoerhoogte en minimaal energieverbruik, vereist is.
Deze is gemaakt voor nieuwe Blue-Eco pompen maar past ook op alle bestaande Blue-Eco pompen van 240 watt tot en met de 2200 Watt . Dus ook uw pomp blijft bij de tijd en is energiebewust wat het milieu ten goede komt.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
http://www.aquafactory.nl/pompen_blue-eco-pomp/
Geen pompkop kan zich op dit moment meten met dit innovatieve, inmiddels gepatenteerde, product met dubbele waaiers. Op dit moment past deze pompkop alleen op de Blue-Eco series maar kan later ook aangepast worden voor andere fabrikanten. Deze Flowchamp is geschikt gemaakt voor ALLE modellen van de Blue-Eco zowel de oude als de nieuwe generaties.

De pompkop is gemaakt van hoogwaardig kunststof met een extra dikte voor voldoende sterkte maar ook om het geruis tot een minimum te beperken.

Wat maakt in onder andere de vijvermarkt deze pomp zo interessant? Doordat hij geheel van kunststof is, zijn er geen problemen met corrosie zoals bijv. het agressieve zwembad water waar de Blue-Eco steeds meer wordt toegepast. Let er op dat de flowchamp pompkop haar maximale rendement haalt bij een lagere opvoerhoogte van tussen de 0 en 2 meter. Dus ideaal voor het aansluiten op een trickle filter, trommelfilters, moving bed filters en bijvoorbeeld kamerfilters.

De uitlaat is 110 mm en de inlaat is maar liefst 125 mm. De inhoud in de pompkop zelf is echter over de gehele lengte 110 mm zodat er geen verliesgevende en lawaai verhogende compressies of expansies plaatsvinden welke leiden tot een hoog rendementsverlies. Dit wordt geregeld doordat bij het inlaat gedeelte de waaiers zitten met lagers en lagerhouder. Deze inlaat is gemaakt van transparant kunststof zodat u kunt zien wat er gebeurd. Eventuele verstoppingen kunt u volgen. De rest van de Flowchamp is vervaardigd uit een blend van het duurzame en UV bestendige ABS PC waar ook de Blue-Eco van vervaardigd is. Ook handig om te zien waar de eventuele valse lucht vandaan komt.
De pomp is voorzien van een dubbele waaier, te weten een dynamische en een statische waaier. Dit voorkomt wervelingen in de pomp die weer ten koste gaan van lawaai en efficiency. Alles kan op de bestaande pompen gemonteerd worden en ook door de handige doe-het-zelver .Schoonmaken gaat eenvoudig aangezien we van buiten naar binnen toe, eerst de waaier hebben en daarachter pas de as en het lager. Met het nieuwe lagersysteem, gemaakt van zirconium en aluminium oxide, worden de bestaande lagers van de Blue-Eco verder ontlast, hetgeen een langere en meer betrouwbare levensduur te goede komt. Ook deze lagers zijn ook eenvoudig verwisselbaar.Met een minimum aan kosten kun ook u binnenkort beschikken over dit nieuwste staaltje van innovatie in de pompenwereld. Een wereld waar Estrad BV met haar, op energiebesparing beruste, producten altijd vooraan gelopen heeft.Vervang of gooi nu geen oude pompen weg maar geef ze een nieuw leven met de Flowchamp pompkop. Daar waar andere op de Blue-Eco gelijkende pompen slechts 40m3 doen zonder opvoerhoogte maken de Flowchamp 52 m3 per uur en dit bij een opvoerhoogte van maar liefst 1 meter. En dit alles met minder dan 240 watt. Voor de techneuten onder u is te weten dat de gehele technologie van pomp en controller al in 2010 voorbereid is voor deze pompkop.

Estrad BV kan deze pompkoppen rechtstreeks of via een dealernetwerk leveren als losse pompkop of compleet gemonteerd op een Blue-Eco. Heeft u reeds een Blue-Eco pomp in bezit, dan kunt u deze opsturen en monteren wij de pompkop voor u voor slechts € 75,- U bent dan verzekerd van een juiste montage voor jarenlang pompplezier.
Grafieken flowchamp

Hierbij de grafieken voor de flowchamp voor de gehele serie Blue-Eco pompserie. In één oogopslag kunt u zien welke performance u heeft of wenst.
Let er wel op dat in de praktijk het gebruik van niet gladde pijpen, knieën, bochten en T-stukken van invloed zijn op het eindresultaat.
Afbeelding
Met de flowchamp gecombineerd met de Blue-Eco pomp heeft u een onverslaanbare combinatie voor elk filtersysteem.
Niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook een welkome bijdrage aan het milieu.

Online te bestellen , gratis verzending , ook naar België .
http://www.aquafactory.nl/pompen_blue-eco-pomp/
http://www.aquafactory.nl
Het AquaFactoryTeam

aquafactory
 
Berichten: 139
Geregistreerd: Vr 14 Sep 2007 15:05

Terug naar Advertentie's

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast